Ανδρική Δυσλειτουργεία

Thursday, November 14, 2013 Permalink 1

Η ανδρική δυσλειτουργία, αποτελεί πρόβλημα που πολλοί άντρες αντιμετωπίζουν στη σημερινή εποχή.
Για αυτό ακριβώς το λόγο οι εταιρείες δημιούργησαν το σχετικό μαγικό χάπι εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων αλλά επίσης κυκλοφορούν πολλές νόμιμες και παράνομες ουσίες που προσφέρουν διέγερση και υπόσχονται να δώσουν στον άντρα πίσω την νεανική του ορμή.
Ο άντρας λοιπόν συνεχίζει να ακολουθεί μια ζωή με άγχος, ελλειπή επικοινωνία, φτωχή διατροφή, ελλειπή άσκηση και γενικότερα προβλήματα υγείας τόσο σωματικά όσο νοητικά και ψυχολογικά ενώ παράλληλα βασίζει τη λύση του προβλήματος στο χάπι ή την ουσία που αγοράζει -συνήθως ακριβά-.
Φανταστείτε λοιπόν τον ανδρικό οργανισμό, συμβολικά, στη θέση ενός κουρασμένου αλόγου. Το χάπι -ή η όποια ουσία- είναι απλά το μαστίγωμα του αλόγου να τρέξει… Το άλογο όπως καταλαβαίνετε -αργά ή γρήγορα- δεν θα αντέξει, θα εξαντληθεί τελείως!

Η λύση για όλα τα θέματα, όπως και για την ανδρική δυσλειτουργία είναι μια ολιστική προσέγγιση που εμπεριέχει καταρχήν ηρεμία και φροντίδα του σώματος -εσωτερικά και εξωτερικά- και του νου. Έτσι, μπορεί πράγματι να επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στον μέγιστο βαθμό.

Μη γελιόμαστε, μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, ο τρόπος ζωής και η διατροφή παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο! …είναι όπως το καύσιμο που επιλέγετε για το αυτοκίνητό σας.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *