Νους Σώμα Διατροφή: Μια Σχέση Ισορροπίας

 

afisa skype2

Συνεδρίες με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη

Διαιτολόγο με κλινική εμπειρία, εξειδίκευση στη Συμβουλευτική, χρόνια εμπειρία στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, των υπερφαγικών επεισοδίων και της εξάρτησης από την τροφή.

 

Το πρόγραμμα ”Συνεδρίες Τροφής Εξ’ αποστάσεως”, γίνεται μέσω skype και διευκολύνει άτομα που βρίσκονται εκτός Αθήνας ή άτομα με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ).

Απευθύνεται σε ενήλικες  που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με υπερβάλλον βάρος σώματος ή/και παρουσιάζουν μια παρορμητική συμπεριφορά απέναντι στο φαγητό και έχουν κάποιο ιστορικό με προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες να μειώσουν το βάρος τους (μόνοι τους ή με κάποιον ειδικό) και να ακολουθήσουν μια ισορροπημένη διατροφή.

ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Εντοπισμός, κατανόηση & διαχείριση των παραγόντων που εμποδίζουν την επίτευξη μιας ισορροπημενης διατροφικής καθημερινότητας κι ενός φυσιολογικού βάρους σώματος.
  • Εκμάθηση στρατηγικών αντιμετώπισης και εργαλείων ενάντια στα επεισόδια υπερφαγίας και στις κρίσεις πείνας.
  • Αλλαγή τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς σε σχέση τόσο με την τροφή όσο και με την εικόνα σώματος.
  • Ενίσχυση της αυτο-εικόνας και της αυτο-αποτελεσματικότητας με την τροφή. Εκμάθηση τρόπων ώστε να μπορέσει ο θεραπευόμενος να θέτει ο ίδιος όρια στον εαυτό του, με τελικό στόχο να μην χρειαστεί να ξαναζητήσει βοήθεια από αυτό το πλαίσιο αλλά ούτε κι από κάποιον άλλον ειδικό.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 210 3618136 & 697 4956066

email:  [email protected]

ή επικοινωνήστε μέσα από την παρακάτω φόρμα:

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *